Οι τιμωρημένοι των ημιτελικών - Μένουν εκτός μάχης λόγω καρτών - iefimerida.gr

Οι τιμωρημένοι των ημιτελικών - Μένουν εκτός μάχης λόγω καρτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σημαντικότερο παιχνίδι - μέχρι το επόμενο - του EURO θα χάσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές λόγω καρτών και ελπίζουν σε πρόκριση των ομάδων τους προκειμένου να επιστρέψουν στον τελικό.

Η μάχη των ημιτελικών ξεκινά απόψε με την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ουαλία και ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι Γαλλία-Γερμανία.

Ωστόσο υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να ενισχύσουν τις ομάδες τους, στο πιο κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης.

Ο Γουίλιαμ Καρβάλιο της Πορτογαλίας, ο Μπεν Ντέιβις και ο Αλφ Ράμσεϊ της Ουαλίας καθώς και ο Ματς Χούμελς της Γερμανίας, συμπλήρωσαν δύο κίτρινες κάρτες κα θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής.

Πάντως, αυτό το τουρνουά δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο που ισχύει ο συγκεκριμένος κανονισμός με τις κάρτες. Σκέψεις των ιθυνόντων της UEFA είναι να «μηδενίζονται» οι κάρτες στο τέλος των ομίλων και να μην τις κουβαλούν οι παίκτες στα νοκ-άουτ έτσι ώστε να έχουν λιγότερες πιθανότητες να χάσουν ένα παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 ημιτελικά τιμωρημενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ