Ενωση Κεντρώων: O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων: O ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ασκείται κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης, εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

Μεταξύ άλλων, η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζεται για ακόμη μια φορά ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του διότι δεν μερίμνησε ποτέ για ένα υγιές ασφαλιστικό-φορολογικό, για κίνητρα για επενδύσεις, για κατάργηση των παθογενειών του σάπιου πολιτικού συστήματος και για περικοπή των μη αναγκαίων δαπανών”.

Αναλυτικά:

«Έχει πολύ δύσκολο δρόμο η κυβέρνηση για να φτάσει στα πλεονάσματα που έχει υπογράψει διότι οφείλει να κλείνει κάθε εκκρεμότητα προκειμένου να παίρνουμε μια ανάσα από τον αναπνευστήρα της εντατικής που βρισκόμαστε μέσω των υποδόσεων. Είναι πλέον φανερό ότι ο Σύριζα δεν μπορεί μόνος του διότι δεν μερίμνησε ποτέ για ένα υγιές ασφαλιστικό-φορολογικό, για κίνητρα για επενδύσεις, για κατάργηση των παθογενειών του σάπιου πολιτικού συστήματος και για περικοπή των μη αναγκαίων δαπανών. Με τον τρόπο που ενεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει τόσο πολύ οικονομικά τους πολίτες που πλέον η κοινωνία δεν είναι σε ισορροπία. Αυτοί είναι που θα έφερναν την ελπίδα και θα μας απάλλασσαν από το παλιό;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ