Ξόδεψαν 250.000 δολάρια σε σαμπάνιες και αποβλήθηκαν από τις ομάδες τους - iefimerida.gr

Ξόδεψαν 250.000 δολάρια σε σαμπάνιες και αποβλήθηκαν από τις ομάδες τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σάλος που ξέσπασε με τις εικόνες από το ξέφρενο πάρτι των Αλεξάντερ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάεφ προκάλεσε αντιδράσεις στα social media αλλά και στους συλλόγους των ποδοσφαιριστών.

Οι δύο παίκτες, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την τελική φάση του EURO, βρέθηκαν στο Μονακό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μετείχαν σε πάρτι με πανάκριβες σαμπάνιες αξίας 250.000 δολαρίων.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Κοκόριν στη 2η ομάδα αλλά και την επιβολή προστίμου.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ζενίτ θα ήθελε να εκφράσει την απόλυτη απογοήτευσή του για το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο Αλεξάντερ Κοκόριν. Δυστυχώς, κάποιοι Ρώσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εμπλεκόμενοι σε τέτοιου είδους σκανδαλώδεις καταστάσεις εξαιτίας της απουσίας κοινής λογικής και πολιτισμικών προτύπων σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά τους σε δημόσιο χώρο. Εμείς ερευνήσαμε το εν λόγω περιστατικό, το οποίο ζημιώνει τη φήμη του ρωσικού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος αποφάσισε να μεταφέρει τον Αλεξάντερ Κοκόριν στην Ζενίτ-2 και να του επιβάλλει ένα σημαντικό χρηματικό πρόστιμο».

Την ίδια απόφαση για τον Μαμάεφ πήρε και η Κράσνονταρ χωρίς να διευκρινίζει τη χρονική διάρκεια του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ