Βενιζέλος για plan X Βαρουφάκη: Περάσαμε ξυστά από την κατάλυση ελευθεριών και του δημοκρατικού πολιτεύματος - iefimerida.gr

Βενιζέλος για plan X Βαρουφάκη: Περάσαμε ξυστά από την κατάλυση ελευθεριών και του δημοκρατικού πολιτεύματος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Περάσαμε ξυστά από την κατάλυση των ελευθεριών, την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ για το Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η προκλητική αφέλεια του κ. Γκάλμπρεϊθ συναντά την πονηριά.

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Βενιζέλος είπε: «Είναι άλλο να έχει κανείς εναλλακτικό σχέδιο για έξωθεν απειλές και άλλο το plan B ή plan X να είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις».

Παράλληλα ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε ότι οι ευθύνες είναι του πρωθυπουργού, καθώς «ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Ο κ. Βαρουφάκης ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα. Με την ίδια ευκολία που τον έκανε υπουργό, με την ίδια ευκολία τον έβγαλε. Η ενοχοποίηση Βαρουφάκη είναι ασπίδα για τις τεράστιες ευθύνες της πραγματικής ηγετικής ομάδας».

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως εξευτέλισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία, όπου δεν κάνουν ερμηνεία του αποτελέσματος, αλλά αλλάζουν κυβέρνηση. «Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν συγχωροχάρτι» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ