Δεν φορούσε τελικά στράπλες η Περιστέρα στην Κίνα -Δείτε το περίτεχνο φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν φορούσε τελικά στράπλες η Περιστέρα στην Κίνα -Δείτε το περίτεχνο φόρεμα [εικόνες]

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο μπορντό φόρεμα που φόρεσε προχθές, Δευτέρα, η Περιστέρα Μπαζιάνα, συνοδεύοντας τον σύντροφό της και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Τιεν Αν Μεν, έκανε εντύπωση.

Εντύπωση γιατί αφενός η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες στιλιστικές επιλογές, αλλά και για το γεγονός ότι από πολλούς θεωρήθηκε λάθος επιλογή για τη συγκεκριμένη περίσταση: Το ύφος του, το στιλ του και το μήκος το καθιστούσαν ένα φόρεμα που δεν είναι η ιδανικότερη επιλογή για μια επίσημη εκδήλωση, σε μια ιστορική πλατεία, με την παρουσία αρχηγών κρατών, νωρίς το πρωί.

Γι' αυτό και τα σχόλια για το στράπλες φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα έπεσαν βροχή. Ομως, όπως αποδεικνύεται, το μπορντό φόρεμα της... δεν ήταν στράπλες! Απλά έδειχνε σαν στράπλες από μακριά.

Δείτε από κοντά το μπορντό φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα και πώς ήταν τελικά, στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ