Ευρωπαίος αξιωματούχος σε Αδωνι: «Τι έχει πάθει ο Τσίπρας; Ενα του ζητάμε, δύο μας δίνει» - iefimerida.gr

Ευρωπαίος αξιωματούχος σε Αδωνι: «Τι έχει πάθει ο Τσίπρας; Ενα του ζητάμε, δύο μας δίνει»

Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, με χαρακτηρισμούς όπως «αδίστακτοι», «πολιτικοί απατεώνες» και «λακέδες της τρόικας».

«Δεν είμαστε ίδιοι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες. Αν εκλεγούμε, θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Θα δώσουμε πίσω την υπερηφάνεια στον Έλληνα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star και στην Πόπη Τσαπανίδου.

Οπως εξήγησε, «αυτοί οι άνθρωποι πήραν την ψήφο των Ελλήνων ως δήθεν αντιμνημονιακοί και έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι λακέδες της τρόικας». Μάλιστα ο Αδ. Γεωργιάδης μετέφερε και μια στιχομυθία του με Ευρωπαίο αξιωματούχο: «Ξέρετε τι μου είπε τις προηγούμενες ημέρες ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος; "Τι έχετε πάθει με τον Τσίπρα; Ένα του ζητάμε, δύο μας δίνει"».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «αδίστακτο» τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την πρόταση για τον εκλογικό νόμο: «Μας λέει ότι θέλει να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών γιατί το θεωρεί πολιτικό ανήθικο. Όμως ταυτόχρονα θα εξακολουθήσει να κυβερνά και να εξαντλήσει την τετραετία χρησιμοποιώντας το μπόνους των 50 εδρών, το οποίο κατά τον ίδιο είναι πολιτικά ανήθικο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ειδική αναφορά σε όσα αποκάλυψε στο βιβλίο του ο Γκάλμπρεϊθ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, του πρώτου εξαμήνου, οδήγησε τη χώρα στα capital controls και ένα βήμα πριν από το Grexit.

Ευρωπαίος αξιωματούχος σε Αδωνι: «Τι έχει πάθει ο Τσίπρας; Ενα του ζητάμε, δύο μας δίνει»  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ