«Διαλέγει» αντίπαλο η Εθνική στο Προολυμπιακό - Σήμερα κόντρα στο Μεξικό - iefimerida.gr

«Διαλέγει» αντίπαλο η Εθνική στο Προολυμπιακό - Σήμερα κόντρα στο Μεξικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά, ήταν δεδομένο πως η Ελλάδα στο δρόμο για το χρυσό εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων θα αντιμετώπιζε Ιταλία και Κροατία. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να... επιλέξει ποια από τις δύο θα βρει απέναντί της στα ημιτελικά.

Θεωρείτα αδύνατο φυσικά αλλά είναι μια πιθανότητα. Αν η Εθνική ομάδα μπάσκετ θέλει να αποφύγει την Ιταλία στον ημιτελικό, τότε η ήττα από το Μεξικό είναι το ζητούμενο. Σε περίπτωση νίκης, κάτι που είναι και το επικρατέστερο, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα βρει απέναντί της την Κροατία ενώ θα περιμένει το Μεξικό-Ιταλία για να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό.

Είτε με νίκη πάντως είτε με ισοπαλία, το δεδομένο είναι πως η Ελλάδα για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να ξεπεράσει τόσο το εμπόδιο της Ιταλίας όσο και αυτός της Κροατίας, οπότε ίσως μικρή διαφορά έχει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό και ποια στον τελικό. Κροατία και Ιταλία έχουν ελάχιστες διαφορές με τη δυναμικότητά της τους να βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Ο Φώτης Κατσικάρης θέλει να δει απόψε κόντρα στο Μεξικό (19:00, ΕΡΤ1), το ίδιο πάθος στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα, πιο αθλητική από το Ιράν, το οποίο αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού. Οι Μεξικανοί τρέχουν αρκετά, ωστόσο αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα από τους Ιρανούς, πριν πάρουν τελικά τη νίκη που ουσιαστικά τους έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ