Λε Πεν: Αν ήμουν Αμερικανίδα θα επέλεγα τον Τραμπ - iefimerida.gr

Λε Πεν: Αν ήμουν Αμερικανίδα θα επέλεγα τον Τραμπ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: facebook/Marine Le Pen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν ήμουν Αμερικανίδα θα ψήφιζα τον Τραμπ», δήλωσε σε συνέντευξή της η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, Μαρί Λε Πεν.

Η Γαλλίδα πολιτικός έσπευσε να υποστηρίξει: «Στην πραγματικότητα δεν θα ψήφιζα κανέναν αλλά ανάμεσα στην Χίλαρι και τον Τραμπ είναι σαφές ότι θα επέλεγα τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό που κάνει τον Τραμπ πιο θελκτικό στους Αμερικανούς είναι ότι αυτός είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος από τη Wall Street, από τις αγορές και από τα χρηματοπιστωτικά λόμπι τα οποία προέρχονται ακόμα και από το δικό του κόμμα».

Στη συνέντευξη που δόθηκε για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού Valeurs Actuelles, η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος επανέλαβε για ακόμη μια φορά την επιθυμία της να διεξαχθεί και στη Γαλλία ένα δημοψήφισμα για το αν οι Γάλλοι επιθυμούν να είναι εντός ή εκτός ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Γαλλία Εκλογές Λε Πεν Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ