Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγούδι των Spice Girls, που είχε κατακτήσει την κορυφή των charts το 1996, Wannabe, κάνει δυναμικό comeback με σκοπό να υποστηρίξει τα δικαιώματα των γυναικών.

Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών και της οργάνωσης «The Global Goals», το βίντεοκλιπ του Βρετανικού συγκροτήματος ξαναγυρίστηκε από μαθήτριες με σκοπό να παρακινήσει τις γυναίκες να γίνουν «Αυτό που θέλουν» (WhatThey Really Really Want).

Έχοντας ένα πιο bollywood στιλ, κορίτσια από το Κέιπ Τάουν της Αφρικής χορεύουν στους δρόμους, προβάλοντας μηνύματα όπως «Τέλος η βία στα κορίτσια», «Ίσο δικαίωμα στην εκπαίδευση», «Ίσους μισθούς και ίσες δουλειές».

Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η τελική σκηνή του βίντεο γυρίστηκε σε ένα Βρετανικό ξενοδοχείο με 5 κορίτσια, όσες και οι Spice Girl να δείχνουν πως αυτό που πραγματικά θέλει κάθε γυναίκα είναι να υπάρχει ισότητα σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα το βίντεο έχει γίνει viral, με χιλιάδες γυναίκες να ποστάρουν τη δική τους φωτογραφία με το hashtag #WhatIReallyWant (Τι πραγματικά θέλω)στο Facebook και το Twitter.

Το μεγάλο comeback του τραγουδιού «Wannabe» των Spice Girls- Το μήνυμα της Μπέκαμ [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3

Το ίδιο έκανε και η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία υποστήριξε το comeback του τραγουδιού που την έκανε διάσημη με τις Spice Girls, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο Instagram «Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να μην πεθαίνουν πια κορίτσια από HIV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spice Girls wannabe ισότητα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ