Εβαλε τα κλάματα ο Γιαννιώτας - Θέλει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Εβαλε τα κλάματα ο Γιαννιώτας - Θέλει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για τρεις Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού αφού Γούτας, Μπέρτος και Γιανννιώτας κόπηκαν από την αποστολή μαζί με τον Ολαϊτάν.

Η απόφαση του Βίκτορ Σάντσεθ να κόψει από την υπόλοιπη προετοιμασία τους Γιαννιώτα, Μπέρτο και Γούτα προκάλεσε έκπληξη στους περισσότερους ενώ για τον Ολαϊτάν φάνταζε κάτι ως αναμενόμενο.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», σε χειρότερη ψυχολογική κατάσταση απ' όλους ήταν ο Γιαννιώτας, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα και επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και όχι να δοθεί κάπου αλλού δανεικός.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ και ήταν μάλιστα εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ομάδας προς τον τίτλο ενώ από τις πρώτες μέρες της φετινής προετοιμασίας έδειχνε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Γιαννιώτας Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ