Ολυμπιακός: Τέσσερις «έκοψε» ο Βίκτορ - Κοντά σε Λεάλι - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Τέσσερις «έκοψε» ο Βίκτορ - Κοντά σε Λεάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προχωρά ο Ολυμπιακός στην απόκτηση τερματοφύλακα, την στιγμή που ο Βίκτορ «έκοψε» τέσσερις παίκτες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο «Gianluca Di Marzio», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Νικόλα Λεάλι και μάλιστα, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του 23χρονου, υψηλόσωμου (1,93μ.) γκολκίπερ, ο οποίος, δε, βάσει και των λεγόμενων του Κώστα Καραπαπά, πως θα έρθει την Τετάρτη τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, φημολογείται πως θα βρίσκεται αύριο κιόλας στη χώρα μας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «κόπηκαν» από τον Βίκτορ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (6/7) για το Βέλγιο και βρίσκονται, επί της ουσίας, στην πόρτα της εξόδου.

Μετά το τέλος του απογευματινού προγράμματος, ο κ. Βίκτορ Σάντσεθ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταξιδεύουν την Τετάρτη το πρωί για το Βέλγιο, όπου η ομάδα μας θα συνεχίσει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός βικτορ λεαλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ