«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για το δημοψήφισμα: Μας έλεγαν να υπογράψουμε ό,τι χαρτί μας δώσουν - iefimerida.gr

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για το δημοψήφισμα: Μας έλεγαν να υπογράψουμε ό,τι χαρτί μας δώσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το περσινό δημοψήφισμα και τα όσα είπε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Όπως αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, «η ΝΔ ζητούσε να υπογράψουμε ό,τι χαρτί μας δώσουν» και υπογραμμίζει πως «υποστήριξε με θέρμη το ΝΑΙ, δηλαδή ΝΑΙ στις 15.000 απολύσεις στο δημόσιο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Η ΝΔ υποστήριξε με θέρμη το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, δηλαδή ΝΑΙ στις 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, στην πλήρη απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις συντάξεις, στην πλήρη άρση προστασίας στην πρώτη κατοικία και εξωφρενικά πλεονάσματα που θα κόστιζαν 20 δις στον ελληνικό λαό. Κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης, η ΝΔ ζητούσε να "υπογράψουμε ό, τι χαρτί μας δώσουν", αδιαφορώντας για τις συνέπειες στον ελληνικό λαό. Αυτή ήταν η εγκληματική τους πολιτική που απορρίφθηκε.

Τα ψέματα, οι εκβιασμοί και τα διαπιστευτήρια στους ακραίους κύκλους των δανειστών δεν ξεχνιούνται από τον ελληνικό λαό. Η ιστορία δεν παραγράφεται και δεν ξαναγράφεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ δημοψήφισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ