H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο] - iefimerida.gr

H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο μεγάλο αγροτικό στην ιστορία της Renault ονομάζεται Alaskan, βασίζεται στο καινούργιο Nissan Navara NP300 και έχει όλα τα αισθητικά στοιχεία, π.χ. τη χαρακτηριστική μάσκα, των τελευταίων μοντέλων της γαλλικής εταιρείας.

Βασικός του κινητήρας είναι ο diesel 2.3 dCi με τα δύο turbo και απόδοση 160 ή 190 ίππων, ενώ στη γκάμα υπάρχει και ένας μεγαλύτερος diesel 2.500 κυβικών. Εκτός από τις πισωκίνητες εκδόσεις θα υπάρξουν και 4x4, με δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού, ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος θα φτάνει μέχρι και τα 23 εκατοστά.

H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο] | iefimerida.gr 0
H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο] | iefimerida.gr 1



Ο εξοπλισμός θα είναι πλήρης και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment και περιμετρικό σύστημα ελέγχου σε 360 μοίρες με λήψεις από τέσσερις κάμερες.

H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο] | iefimerida.gr 2
H Renault παρουσίασε το Alaskan, το πρώτο της μεγάλο αγροτικό [βίντεο] | iefimerida.gr 3



Το νέο Renault Alaskan θα είναι διαθέσιμο αρχικά στην αμερικανική αγορά, όπου χαρακτηρίζεται ψς όχημα ελευθέρου χρόνουτ, ενώ από του χρόνου θα ακολουθήσουν τόσο η Ευρώπη όσο και η Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ