Χτυπάει Λούκας Πέρεθ η Μπαρτσελόνα - Τρελά λεφτά παίρνει και ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Χτυπάει Λούκας Πέρεθ η Μπαρτσελόνα - Τρελά λεφτά παίρνει και ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Μπαρτσελόνα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προκειμένου να αποκτήσει τον Λούκας Πέρεθ.

Οπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Sport», οι Καταλανοί θέλουν να αποκτήσουν τον πρώτο σκόρερ πέρυσι της ομάδας της Γαλικίας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Λέστερ όσο και της Σεβίλλης.

Αν και οι αρχικές απαιτήσεις της «Ντέπορ» άγγιζαν τα 20 εκατ. το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες την ομάδα έχουν ρίξει το ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, κερδισμένος εκτός από τον παίκτη και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα βγει φυσικά και ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, όταν πούλησε τον παίκτη, έβαλε ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 30%, το οποίο σημαίνει πως θα καρπωθεί περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ, αν τελικά ο παίκτης ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

Χτυπάει Λούκας Πέρεθ η Μπαρτσελόνα - Τρελά λεφτά παίρνει και ο ΠΑΟΚ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουκας περεθ Μπαρτσελόνα ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ