Συνελήφθη και το έκτο μέλος της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Συνελήφθη και το έκτο μέλος της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και το έκτο μέλος της συμμορίας των ληστών με τα Καλάσνικοφ έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Μετά από εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις της Ασφάλειας Αττικής τα στοιχεία οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του Αλβανού κακοποιού.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι η σπείρα βρίσκεται πίσω από ακόμα δεκαοκτώ ένοπλες ληστείες σε σπίτια, καταστήματα και τράπεζες. Οι αδίστακτοι ληστές που συνήθιζαν να χωρίζονται και σε ομάδες «χτυπούσαν» όπου έβρισκαν ευκαιρία, έκλεβαν και κακοποιούσαν γυναίκες.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής αφορούν : 10 σε σπίτια στο Π. Φάληρο,στην Αργυρούπολη, στον 'Αγιο Δημήτριο, στη Βούλα, στου Παπάγου, στο Ελληνικό, στον 'Αλιμο, στη Σαρωνίδα, στην Αγία Παρασκευή και στο κέντρο της Αθήνας, τρεις σε κοσμηματοπωλεία στην Καλλιθέα, στην Ηλιούπολη και στη Γλυφάδα, τρεις σε πεζούς στη Ραφήνα, στην Καισαριανή και στον Υμηττό, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κηφισιά, ενω στο ενεργητικό τους περιλαμβάνεται και η ληστεία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, την 1-2-2010 στην Κηφισιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ