Πακιστανός ο βομβιστής αυτοκτονίας στη Μεδίνα - iefimerida.gr

Πακιστανός ο βομβιστής αυτοκτονίας στη Μεδίνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA /SAUDI PRESS AGENCY / HANDOUT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ναουάζ Σαρίφ καταδίκασε σήμερα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις άντρες ασφαλείας.

Η τελευταία επίθεση έγινε δίπλα στο τζαμί του Προφήτη Μοχάμεντ στην πόλη της Μεδίνας, με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον 4 αστυνομικών και το σοβαρό τραυματισμό άλλων τεσσάρων, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό l Arabiya TV .

“Η κυβέρνηση και ο λαός του Πακιστάν είναι σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιερή γη και μοιράζονται τον πόνο και τη λύπη των αδελφών στη Σαουδική Αραβία,” δήλωσε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας, Αμπντουλάχ Ουακάρ Χαν κατάγονταν από το Πακιστάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεδίνα επίθεση αυτοκτονίας Πακιστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ