Γαλάζιοι απόστρατοι πιέζουν τον Αβραμόπουλο για το χουντογλέντι - iefimerida.gr

Γαλάζιοι απόστρατοι πιέζουν τον Αβραμόπουλο για το χουντογλέντι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιέσεις από την «κλαδική» αποστράτων της Νέας Δημοκρατίας να ρίξει στα μαλακά τους Ευέλπιδες οι οποίοι εμπλέκονται στο περιστατικό με τον ύμνο της χούντας την ημέρα του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου δέχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εγκαλείται από γαλάζιους απόστρατούς επειδή αντιμετώπισε με πολύ αυστηρό τρόπο το περιστατικό και έδωσε εντολές για παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Οι απόστρατοί της ΝΔ που έχει εξαιρετικά ισχυρά ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό έχουν βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να πετύχουν να μην αποπεμφθούν από την Σχολή Ευελπίδων οι σπουδαστές οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο χουντογλέντι.

Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος διαμηνύει σε κάθε κατεύθυνση πώς δεν πρόκειται να βάλει νερό στο κρασί του ειδικά στην περίπτωση που οι συγκεκριμένοι σπουδαστές δεν ξεκαθαρίσουν δημοσίως ότι ζητάνε συγνώμη για την ενέργεια τους. Μάλιστα ενημέρωσε ήδη αρμοδίως προς τους ενδιαφερόμενους βουλευτές, με κομψο μεν αλλα σαφή τρόπο, ότι δεν πρόκειται μνα κάνει πίσω στο θέμα αυτό καθώς το θεωρεί ζήτημα αρχής. Αρκετοί νεοδημοκρατες απόστρατοί, πάντως, είναι εξοργισμένοι από την άκαμπτη στάση του κ. Αβραμόπουλου και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να εκδηλώσουν με πιο συντονισμένο τρόπο την ενόχληση τους αυτή και προς την ηγεσία του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ