Η νύφη θα το... σκάσει για να παίξει στο Wimbledon -Ετοιμη να αναβάλει τον γάμο της η Τσιμπούλκοβα - iefimerida.gr

Η νύφη θα το... σκάσει για να παίξει στο Wimbledon -Ετοιμη να αναβάλει τον γάμο της η Τσιμπούλκοβα

(ΑΠΕ/ EPA/ ANDY RAIN)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στερεότυπο θέλει τις γυναίκες να ονειρεύονται από κοριτσάκια τη στιγμή που θα φορέσουν νυφικό. Υπάρχουν κι εκείνες που μεγάλωσαν όμως και με το όνειρο να παίξουν στον τελικό του Wimbledon.

Κι όταν αυτά τα δύο όνειρα... συγκρούονται, τότε σίγουρα επικρατεί το δεύτερο. Η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα έχει βέβαια κάποια «απόσταση» να διανύσει ακόμη για να φτάσει στον τελικό. Αλλά πλέον έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβάλει τον γάμο της.

Η Σλοβάκα τενίστρια έχει προγραμματίσει να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μίσο Ναβάρα, στη γενέτειρά της, την Μπρατισλάβα, το Σάββατο. Ομως, μπορεί τελικά να φορέσει αργότερα το νυφικό, καθώς χάρη στη νίκη της με 6-3, 5-7, 9-7 επί του νο3 της παγκόσμιας κατάταξης Αγκιέσκα Ραντβάνσκα σήμερα, πέρασε στα προημιτελικά.

Οταν όριζε τον γάμο της η 27χρονη, πριν από 9 μήνες, είχε λάβει υπόψη της το κακό ρεκόρ που είχε στο Wimbledon, όπου είχε αποκλειστεί μέχρι τον τρίτο γύρο επτά φορές. Με αυτό το δεδομένο, θεώρησε ότι δεν θα είχε άλλες υποχρεώσεις στις 9 Ιουλίου, την ημέρα του τελικού των γυναικών.

Ομως, για πρώτη φορά από το 2011, κατάφερε να περάσει στις 8. Με την ώρα του γάμου να πλησιάζει πλέον, αποφάσισε ότι μπορεί να κάνει λίγη υπομονή για την ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης, αν καταφέρει να κερδίσει την Ελένα Βεσνίνα αύριο, Τρίτη, στα προημιτελικά.

«Αν κερδίσω, θα αλλάξω την ημερομηνία του γάμου. Θα τον αναβάλω, γιατί θα πρέπει να γίνουν όλα πολύ βιαστικά», είπε η Τσιμπούλκοβα. «Δεν είναι πρόβλημα. Διαλέξαμε αυτή την ημερομηνία γιατί ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου καλή παίκτρια στο γρασίδι. Ομως είμαι ακόμη εδώ και έχω ένα ματς αύριο. Αν ήξερα ότι θα ήμουν στα προημιτελικά, θα είχα αλλάξει γνώμη για την ημερομηνία», πρόσθεσε, σύμφωνα με το AFP.

Οσο για το αν θα δυσαρεστηθούν φίλοι και συγγενείς, η ίδια πιστεύει ότι θα χαρούν ιδιαίτερα αν η αλλαγή των πλάνων θα σημαίνει ότι έχει φτάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε τελικό Γκραν Σλαμ. «Ολοι τους ξέρουν ότι είμαι εδώ και παίζω. Πάντα έλεγα ότι αν θα έπρεπε πράγματι να αναβάλουμε τον γάμο, θα ήταν σαν ένα όνειρο που πραγματοποιείται, γιατί δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο στην καριέρα μου», πρόσθεσε, έχοντας τη συγκατάθεση και του γαμπρού, ο οποίος την υποστηρίζει από την κερκίδα στο τουρνουά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ