Wimbledon: Εξαλλη η Γουίλιαμς, απειλούσε με μηνύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα - iefimerida.gr

Wimbledon: Εξαλλη η Γουίλιαμς, απειλούσε με μηνύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα

(Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ ANDY RAIN)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά νεύρα είχε η Σερένα Γουίλιαμς κατά την αναμέτρησή της με την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, στο Wimbledon.

Αφορμή οι καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από το ψιλόβροχο που έπεφτες στο κεντρικό κορτ. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια φοβόταν ότι υπήρχε ο κίνδυνος τραυματισμού και απείλησε ακόμη και με μηνύσεις.

Σύμφωνα με την Independent, όταν εξέφρασε τις ανησυχίες της στους διαιτητές της αναμέτρησης, ακούστηκε να λέει «Θα πέσω. Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν κλείνουν απλά την οροφή. Αν τραυματιστώ, θα κάνω μήνυση...». Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, ένα ball boy που διέσχισε τρέχοντας το κορτ γλίστρησε και έπεσε άσχημα στο χορτάρι, δείχνοντας ότι οι ανησυχίες της Γουίλιαμς είχαν βάση.

Τελικά η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε, η οροφή έκλεισε και η Γουίλιαμς κέρδισε την Κουζνέτσοβα με 7-5, 6-0 και πέρασε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Οταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες στο κορτ, μιλώντας στο BBC μετά από το τέλος του αγώνα, σχολίασε «Ηταν πραγματικά δύσκολα εκεί έξω γιατί μπορεί να μην έβρεχε πολύ, αλλά στο γρασίδι μπορείς εύκολα να πέσεις. Δεν ήταν μόνο αυτό. Αναρωτιόμουν αν έπρεπε να τρέξω ή όχι γιατί δεν ήθελα να πέσω, οπότε έγινε πιο δύσκολη η κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon Σερένα Γουίλιαμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ