Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Φέντερερ - iefimerida.gr

Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Φέντερερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φέντερερ δεν την... πάτησε όπως ο Τζόκοβιτς.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Wimbledon έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο βρετανικό Grand Slam. Σε ρόλο θύτη ο Σαμ Κουέρι και σε αυτόν του θύματος ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Αμερικανός τενίστας επιβλήθηκε του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης με 3-1 σετ (7-6, 6-1, 3-6, 7-6).

Αντιθέτως, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Στιβ Τζόνσον, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Ο Ελβετός, νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης, δεν συνάντησε δυσκολίες σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και να πάρει μία άνετη νίκη με 3-0 (6-2, 6-3, 7-5).

Έτσι, πανηγύρισε για μία ακόμα χρονιά την πρόκριση στους «8» του βρετανικού όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τον Μάρεν Τσίλιτς, 0 οποίος προκρίθηκε μόλις μετά από ένα σετ αφού ο Κέι Νισικόρι αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon Φέντερερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ