Γραφείο συνοδών «άρπαξε» 3,7 εκατ. δολάρια από Κινέζο -Του είχε τάξει την Μέγκαν Φοξ και άλλες δυο σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γραφείο συνοδών «άρπαξε» 3,7 εκατ. δολάρια από Κινέζο -Του είχε τάξει την Μέγκαν Φοξ και άλλες δυο σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα αυστραλιανό γραφείο συνοδών μηνύει Κινέζος επιχειρηματίας ο οποίος κατέβαλε κατόπιν συμφωνίας το ποσό των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων για να περάσει μια νύχτα με σταρς του Χόλιγουντ.

Ο Yu Xu, όπως κατονομάζεται από την αυστραλιανή εφημερίδα Τhe Sunday Telegraph που επικαλείται δικαστικά έγγραφα πλήρωσε το αστρονομικό ποσό για συνευρεθεί με την ηθοποιό των Transformers, Μέγκαν Φοξ, το μοντέλο των Victoria Secret Κάντις Σουάνπολ και την κινέζα ηθοποιό και μοντέλο Yang Ying.

Γραφείο συνοδών «άρπαξε» 3,7 εκατ. δολάρια από Κινέζο -Του είχε τάξει την Μέγκαν Φοξ και άλλες δυο σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο κ Yu ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Royal Court Escorts που εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας του υποσχέθηκε γυναικεία συνοδεία διεθνούς κύρους και παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών χωρίς να υπονοεί ότι οι τρεις κυρίες είναι συνοδοί πολυτελείας.

«Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ο κ Xu κατέβαλε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων οι Φοξ, Σουάνπολ και Ying θα του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες» αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο Κινέζος επιχειρηματίας οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένα μήνα μετά την υπογραφή του συμφωνητικού τα κορίτσια ήταν άφαντα.

Γραφείο συνοδών «άρπαξε» 3,7 εκατ. δολάρια από Κινέζο -Του είχε τάξει την Μέγκαν Φοξ και άλλες δυο σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Xu διεκδικεί το ποσό που κατέλαβε και μηνύει την εταιρεία για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό» αναφέρει η μήνυση.

Πηγή: The Telegraph

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ