Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Υπογράφει ο Νούνο Ρέις - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Υπογράφει ο Νούνο Ρέις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό. Ο Νούνο Ρέις, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Ο 25χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Γαλλία, όπου αγωνίστηκε στη 2η κατηγορία με τη φανέλα της Μετς.

Ο Ρέις, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα αναχωρήσει αμέσως για την Ολλανδία όπου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, μόλις υπογράψει το συμβόλαιό του προκειμένου να είναι έτοιμος για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέις, ήταν βασικός και αναντικατάστατος με την εθνική ομάδα Νέων της Πορτογαλίας, η οποία ήταν φιναλίστ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νουνο ρεις Παναθηναϊκός αμυντικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ