Διαψεύδει ότι έβρισε φωτορεπόρτερ στο Μαξίμου ο Γερμανός πρώην υπουργός: «Χτυπήθηκα δυνατά στα πλευρά από φωτογράφο», λέει - iefimerida.gr

Διαψεύδει ότι έβρισε φωτορεπόρτερ στο Μαξίμου ο Γερμανός πρώην υπουργός: «Χτυπήθηκα δυνατά στα πλευρά από φωτογράφο», λέει

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει προσβάλει Έλληνα φωτογράφο κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με την αποστολή του Αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ α στην Αθήνα, διέψευσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομίας της Bundestag Πέτερ Ραμζάουερ.

«Αποκρούω με κάθε τρόπο αυτή την εξύβριση. Ο ισχυρισμός ότι στην Αθήνα έσπρωξα ή προσέβαλα έναν Ελληνα φωτογράφο είναι ψευδής» έγραψε αργά χθες το βράδυ ο πολιτικός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στην σελίδα του στο Facebook, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα. Στην ίδια ανάρτηση υποστηρίζει μάλιστα ότι αντιθέτως ο ίδιος «χτυπήθηκε δυνατά στα πλευρά του» από φωτογράφο «ο οποίος σπρωχνόταν».

Διαψεύδει ότι έβρισε φωτορεπόρτερ στο Μαξίμου ο Γερμανός πρώην υπουργός: «Χτυπήθηκα δυνατά στα πλευρά από φωτογράφο», λέει | iefimerida.gr 0

Η σελίδα του, πάντως, η οποία δέχθηκε καταιγισμό επικριτικών σχολίων στα ελληνικά, εδώ και ώρες βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Τι συνέβη στο Μαξίμου κατά την επίσκεψη Γκάμπριελ

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Αυγής, ο Ραμζάουερ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, εξαπέλυσε φραστική επίθεση άνευ προηγουμένου σε Ελληνα φωτορεπόρτερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.

Η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου ήταν άμεση, καθώς διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.

Ηδη από χθες αναφερόταν ότι ο Γερμανός πρώην υπουργός αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο τού προκάλεσε... μώλωπες.

Ωστόσο περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr και ο φωτορεπόρτερ που δέχθηκε την πρωτοφανή επίθεση του Γερμανού πρώην υπουργού!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτερ Ραμζαουερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ