Λεβέντης: Είμαι ανοιχτός να συνομιλήσω και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ για συμμετοχή στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Λεβέντης: Είμαι ανοιχτός να συνομιλήσω και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ για συμμετοχή στην κυβέρνηση

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης  Βερβερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να περάσει η χώρα από την εποχή της επιδίωξης αυτοδυναμιών, σε αυτή της κουλτούρας των συνεργασιών επιθυμεί ο Βασίλης Λεβέντης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα (2/7) στην πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, που βρέθηκε καλεσμένος

«Είπα στον Τσίπρα: έχεις κάνει 2.000 λάθη από τότε που ανάλαβες. Αν κάνεις την απλή αναλογική, επειδή γυρίζει σελίδα ο τόπος και από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις πάμε σε κουλτούρα συνεργασιών, θα μείνεις στην ιστορία» δήλωσε αρχικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι δεν υποσχέθηκε συνεργασία σε κανέναν και επεσήμανε: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, αλλά πάνω σε ένα σχέδιο που θα έχω βάλει τους όρους μου. Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία με όλους αλλά ως εταίροι , όχι ως τσογλάνια, οι μικροί των μεγάλων. Υπεύθυνοι και ισοδύναμοι».

Τέλος, υπογράμμισε το λόγο που δεν θέλει να σπάσουν οι περιφέρειες και είπε ότι ο πρόεδρος πρέπει να ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα

«Νομιμοποιείται η Γεννηματα ή ο Κουτσούμπας να μην ψηφίσουν απλή αναλογική; Θέλει ο Κουτσούμπας να δοθούν 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη; Άρα ανοίγει το δρόμο του Μητσοτάκη ο Κουτσούμπας. Όποιος δεν ψηφίσει υπηρετεί τα σχέδια Μητσοτάκη και ο λαός θα τον τιμωρήσει. Όποιος δεν συντείνει στο να βρεθούν 200 ψήφοι, βοηθά τον Μητσοτάκη να βγει ή πανίσχυρος ή αυτοδύναμος. Ούτε η Γεννηματά θα έχει δικαιολογία, ούτε ο Κουτσούμπας. Τελεία και παύλα. Τον Θεοδωράκη δεν τον σχολιάζω γιατί τα έχει βρει προφανώς με τον Μητσοτάκη» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ