Πιάτα νέας εποχής: Φάε χωρίς πιρούνι, απόλαυσε χωρίς ντροπές [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιάτα νέας εποχής: Φάε χωρίς πιρούνι, απόλαυσε χωρίς ντροπές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζουν οι κανόνες του art de la table! Σε λίγο θα στρώνεις το τραπέζι χωρίς μαχαιροπήρουνα και πιάτα, με αυτή τη συλλογή art de la table που κάνει τα πράγματα πιο νόστιμα και πιο γουστόζικα.

Αν είσαι φαν του φαγητού και των gadgets που το αποθεώνουν, εδώ θα κολλήσεις. Κι αυτό γιατί η νεαρή σχεδιάστρια Sarah-Linda Forrer προτείνει αντικείμενα που γίνονται φυσική προέκταση του χεριού και των δαχτύλων σου. Η «προκλητική» συλλογή της συγκεκριμένης σχεδιάστριας σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που τρως και σε παροτρύνει να απολαύσεις το φαγητό σου με ρευστά και οργανικά σχήματα που αντικαθιστούν τα συμβατικά μαχαιροπήρουνα και σερβίτσια. Ντελικάτες φόρμες, κατασκευασμένες από μίγμα πηλού και πορσελάνης, ευελπιστούν να μετατρέψουν την ώρα του φαγητού σε μία αληθινή ιεροτελεστία δίνοντας αξία σε κάθε μπουκιά.

Διαβάτε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Πιάτα νέας εποχής: Φάε χωρίς πιρούνι, απόλαυσε χωρίς ντροπές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ