Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στα παράπονα των τηλεθεατών ότι κάνει τηλεμάρκετινγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στα παράπονα των τηλεθεατών ότι κάνει τηλεμάρκετινγκ [βίντεο]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της για φέτος, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε εμμέσως σε όσους την κατηγορούν ότι έχει μετατρέψει την μεσημεριανή της εκπομπή σε τηλεμάρκετινγκ, δίνοντας εξηγήσεις σε όσους τηλεθεατές παραπονέθηκαν.

Απευθυνόμενη σε όσους την ακολουθούν χρόνια τώρα είπε την Παρασκευή ρίχνοντας την αυλαία της εκπομπής «Ελένη» για το καλοκαίρι, «Μας κάνατε κάποια παράπονα και θέλω να πω σε κάποιους που μου είπαν “Ελενη μας λείπει περισσότερο η παρουσία σας και λιγότερο οι παρουσιάσεις”... να σας το πω και λίγο διαφορετικά, δώρα δεν θα είχαμε αλλιώς, ίσως 5 δωράκια την εβδομάδα».

Και πρόσθεσε, «Ξέρετε πως έχουν τα πράγματα, μην φαντάζεστε ότι στην τηλεόραση είναι ένας άλλος πλανήτης, ότι εδώ όλα είναι τελεία, όλα κυλούν ρολόι, δώρα πέφτουνε, βρίσκουμε....δεν βρίσκουμε τίποτα, ψάχνουμε».

Έπειτα ευχαρίστησε τις εταιρείες που της προσφέρουν πάντα γενναιόδωρα, λέγοντας ότι έχει δώσει πάνω από 1000 δώρα φέτος και πρόσθεσε, «πάντα δίνω άλλωστε περισσότερα από όσα έχω αρχικά ζητήσει... και κανένας ποτέ δεν μας έχει κάνει κάποιο παράπονο».

«Όσο αφορά λοιπόν στην εκπομπή, έτσι είναι τα πράγματα, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις, θέλουμε να σας έχουμε ευχαριστημένους όλους, είτε αυτό είναι να περάσετε καλά μαζί μας, είτε είναι να σας προσφέρουμε κάτι που έχετε ανάγκη».

«Είμαστε στην προσπάθεια, δεν ξέρω πως θα είμαστε στην επόμενη σεζόν, αλλά από διάθεση είμαι σίγουρη ότι θα δώσουμε το 1000%», κατέληξε ευχαριστώντας το κοινό για την εμπιστοσύνη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ