Δρίτσας για COSCO: Η επιστολή τους είχε λάθος... ύφος και λάθος νομικά επιχειρήματα - iefimerida.gr

Δρίτσας για COSCO: Η επιστολή τους είχε λάθος... ύφος και λάθος νομικά επιχειρήματα

Φτογραφία: Sooc/Nίκος Λιμπερτάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «λάθος ύφος» αλλά και στα «εσφαλμένα νομικά επιχειρήματα» που είχε η επιστολή της COSCO αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/7) ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

«Το πρόβλημα ήταν πως από την επιστολή που έστειλε η Cosco ισχυριζόταν- κακώς κατά τη γνώμη μας- με λάθος μέθοδο και ύφος αλλά και με λάθος νομικά επιχειρήματα, ότι κάποιες ρυθμίσεις του κυρωτικού νόμου αντιστρατεύονται της σύμβασης παραχώρησης. Περί αυτού επρόκειτο» επεσήμανε αρχικά ο κ. Δρίτσας μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο.

O υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι «οι επισημάνεις της Cosco μελετήθηκαν και αξιολογήθηκαν και όπου υπήρχε η δυνατότητα μιας επαναδιατύπωσης, αυτό συνέβη», ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική αναταραχή που προκλήθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι: Η μεγάλη αναταραχή που έγινε, η πολιτική αξιοποίηση, όλα αυτά προφανώς δεν ήταν καθόλου ευχάριστα πράγματα αλλά δεν φέρει ευθύνη η κυβέρνηση.

Τέλος, ερωτηθείς εάν σκέφτηκε να παραιτηθεί είπε: «Έδωσα μάχη για να βελτιωθεί η σύμβαση με την COSCO. Γιατί να παραιτηθώ»;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ