X Factor: Η καρφάρα του Θεοφάνους στην Πέγκυ Ζήνα -Αρπάχτηκαν για ένα τραγούδι - iefimerida.gr

X Factor: Η καρφάρα του Θεοφάνους στην Πέγκυ Ζήνα -Αρπάχτηκαν για ένα τραγούδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σε αυτό το X Factor, μέχρι χθες, να είχαν ελλείψει οι εντάσεις μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής, αλλά στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης του παιχνιδιού, δηλαδή χθες, στον ημιτελικό, ήρθαν τα πρώρα καρφιά. Πρωταγωνιστές ο Γιώργος Θεοφάνους και η Πέγκυ Ζήνα.

Αφορμή στάθηκε ένα τραγούδι που είπε ο Ανδρέας Λέοντας, από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Αυτό δεν ήταν άλλο από την «Ρόζα» που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος. Οι κριτές είπαν πολύ καλά λόγια για τον νεαρό διαγωνιζόμενο, ωστόσο, η Πέγκυ Ζήνα ήταν η μοναδική που είχε αντιρρήσεις και έριξε όλο το φταίξιμο στον Γιώργο Θεοφάνους.

«Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Ανδρέα Λέοντα σήμερα γιατί δε ευθύνεται σε τίποτα κακό. Το τραγούδι που είπες είναι ύμνος. Αυτή τη “σιωπή” που λέει στους στίχους ο Άλκης Αλκαίος κάποιες φορές πρέπει να τη σεβόμαστε και όχι να την διαταράσσουμε. Γιώργο, πιστεύω ότι ήταν πολύ λάθος επιλογή αυτό το τραγούδι για τον Ανδρέα. Αν τον αντιπαθούσες, μόνο έτσι θα μου εξηγούσες γιατί του έδωσες ως μέντορας αυτό το τραγούδι. Δεν μου άρεσε όπως το τραγούδησε ο Αντρέας. Δεν είναι έτοιμος, δεν έπρεπε να πει ένα τέτοιο τραγούδι. Έχω πρόβλημα σήμερα μέχρι και με το ότι έκοψαν στίχους από το κομμάτι. Δεν πρέπει να αγγίζονται. Δεν το διαλέγεις Γιώργο, του δίνεις ένα άλλο κομμάτι. Εγώ έφτασα 41 για να πω τη Ρόζα», είπε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα.

Η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους ήρθε με καρφιά: «Όλα τα τραγούδια κόβονται, δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα λέμε ολόκληρα. Διαφωνώ με την λογική σου. Είναι άδικο προς τα νέα παιδιά να τους βάζουμε αυτή την ταμπέλα. Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε κανείς να τραγουδάει Καζαντζίδη, Στράτο, Μπιθικώτση, Μοσχολιού. Είπες γιατί διάλεξα το τραγούδι. Γιατί θεωρώ ότι ένα 20χρονο παιδί δικαιούται να το τραγουδήσει. Αυτό επέλεξα για τον παίκτη μου, δεν επέλεξα το “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”», είπε ο κριτής του X Factor με σαφή σπόντα για το τραγούδι που είχε πει στην αρχή της καριέρας της η Πέγκυ Ζήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πέγκυ ζήνα Γιώργος Θεοφάνους X factor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ