Η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο με πάρτυ υπερπαραγωγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο με πάρτυ υπερπαραγωγή [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram @lindsaylohan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίντσεϊ Λόχαν αγαπά τη Μύκονο και το δείχνει, μιας και το νησί των Ανέμων είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Αυτή τη φορά, όμως, η ηθοποιός κατεβαίνει με «αέρα» στο νησί και ετοιμάζεται να το αναστατώσει, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, όπως δήλωσε η ίδια στο Vanity Fair.

Επειδή, λοιπόν, δεν γιορτάζει κάθε μέρα τα 30, αποφάσισε να παρτάρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, με το πολυτελές, παραλιακό εστιατόριο Rakkan, στο Καλό Λειβάδι, να ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκείνη και τους περίπου 200 καλεσμένους της.

Το πάρτι θα ξεκινήσει το μεσημέρι και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το βράδυ, με το νησί να θυμάται για καιρό το τι θα συμβεί.

Η σταρ, πάντως, δεν ξέχασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι της στη Μύκονο, ανεβάζοντας βιντεάκι στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ