US News: Δύο ελληνικά νησιά στα 13 καλύτερα μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές - iefimerida.gr

US News: Δύο ελληνικά νησιά στα 13 καλύτερα μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα 13 μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές σύμφωνα με τη λίστα US News.

Η Σαντορίνη και η Μύκονος προτείνονται ως τους ιδανικότερους προορισμούς για να απολαύσει κανείς τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η Σαντορίνη βρίσκεται μάλιστα πολύ ψηλά στην κορυφή της κατάταξης, καθώς καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση μετά το Μάουι στη Χαβάη, που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους αμερικανούς.

US News: Δύο ελληνικά νησιά στα 13 καλύτερα μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές | iefimerida.gr 0

Η Μύκονος βρίσκεται στην έβδομη θέση ενώ προηγούνται τα νησιά Φίτζι, η Βαρκελώνη, Παρίσι και η Νίκαια της Γαλλίας, δηλαδή η γαλλική Ριβιέρα. Ο ταξιδιώτης που ψάχνει τις τέλειες διακοπές και παραλίες δεν χρειάζεται να ψάξει αλλού, θα τις βρει στη Σαντορίνη, σημειώνεται και συστήνεται στους επισκέπτες να προγραμματίσουν τις διακοπές τους αρκετό διάστημα πριν.

US News: Δύο ελληνικά νησιά στα 13 καλύτερα μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές | iefimerida.gr 1

Η Μύκονος, προτείνεται για τη νυχτερινή της ζωή αλλά και για την ηρεμία που προσφέρει την ημέρα και τις καταπληκτικές της παραλίες.

Η λίστα του US News Travel συμπληρώνεται από το Γιελστοουν ,Αμστερνταμ, Σαν Φρανσίσκο, Μόντρεαλ, Σικάγο και Μόναχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ US NEWS Σαντορίνη Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ