Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε χθες η πρόκριση στον αγώνα της Πολωνίας με την Πορτογαλία. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1, τίποτα δεν άλλαξε στην παράταση και οι Πορτογάλοι προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Έγιναν, ως αποτέλεσμα, η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Euro 2016 και εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή της σημερινής (01/07, 22:00) αναμέτρησης για τους «8» της διοργάνωσης, Ουαλία – Βέλγιο, με κωδικό 545 στο κουπόνι.

Αξίζει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Ουαλία να παραμένει αήττητη και με ανέπαφη εστία απέναντι στο Βέλγιο (νίκη 1-0 εντός, ισοπαλία 0-0 εκτός). Για πρώτη φορά συναντιούνται σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Οι Ουαλοί μπορεί να τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Βορειοϊρλανδούς στη φάση των «16», όμως επωφελήθηκαν από το αυτογκόλ των αντιπάλων στο 75ο λεπτό και… βρίσκονται σήμερα εδώ. Διατηρούν ανέπαφη εστία στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αφού είχε προηγηθεί το νικηφόρο 3-0 επί της Ρωσίας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Θυμίζουμε ότι η Ουαλία προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της με απολογισμό δύο νικών και μίας ισοπαλίας. Ο προπονητής, Κρις Κόουλμαν, σημείωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το σημερινό παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας δίνεται, όπως δηλαδή κάνουμε μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα ακόμα τεράστιο τεστ, αλλά και για μία ακόμα… πρόκληση. Το Βέλγιο αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες ομάδες σε διεθνές επίπεδο, όμως τους έχουμε αντιμετωπίσει και τους ξέρουμε. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς». Διαθέσιμους και τους 23 παίκτες του έχει ο Κόουλμαν για το σημερινό ματς, καθώς και ο αρχηγός Άσλεϊ Γουίλιαμς (ΑΜ) ξεπέρασε πλήρως το τραύμα στον ώμο που είχε αποκομίσει απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Ντέιβις, Τέιλορ, Ράμσεϊ και Βόουκς.

Φαβορί το Βέλγιο

Το Βέλγιο, από την πλευρά του, μπήκε με τον πλέον αρνητικό τρόπο στο φετινό Euro (ήττα με 2-0 από Ιταλία στην πρεμιέρα), όμως στη συνέχεια φρόντισε να μας επιβεβαιώσει γιατί η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών θεωρείται η καλύτερη, ίσως, της ιστορίας του. «Καθάρισε» με 3-0 την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, επικράτησε με 1-0 της Σουηδίας για την 3η αγωνιστική χωρίς να «γκαζώσει» και στους «16» έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ούγγρους, κερδίζοντας με 4-0 και έχοντας στις τάξεις του έναν «δαιμονισμένο» Εντέν Αζάρ. Ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας στο ματς με τους Μαγυάρους, καθώς τα έκανε όλα: δημιουργούσε, μοίραζε, έδινε ασίστ και… σκόραρε.

Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» μπαίνουν ως φαβορί στο σημερινό ματς και έχουν στο μυαλό ότι η Πορτογαλία (περιμένει ήδη στα ημιτελικά) δεν αποτελεί ένα «μεγαθήριο», οπότε ο δρόμος μέχρι τον τελικό είναι ανοικτός. Συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις ο μέσος Ντεμπελέ και λογικά είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο σημερινό ματς. Σίγουροι απόντες είναι οι αμυντικοί Βερμάελεν (τιμωρημένος) και Φερτόνγκεν (τραυματίας). Το πιθανότερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί ο Ντεναγιέρ ως παρτενέρ του Αλντερβάιρελντ στο κέντρο της άμυνας και ο Ζορντάν Λουκάκου να αγωνιστεί ως βασικό αριστερό μπακ. Στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Μενιέ, Βίτσελ, Φελαϊνί και Μπατσουαγί.

Προγνωστικό: Φαβορί το Βέλγιο στη σημερινή αναμέτρηση, διαθέτει αναμφίβολα ποιοτικότερες μονάδες και ενδεχόμενος αποκλεισμός του θα αποτελέσει έκπληξη. Στον χθεσινό προημιτελικό επιλέξαμε να πάμε με το αουτσάιντερ, η Πολωνία έφτασε κοντά στην πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε στα πέναλτι. Σήμερα, ωστόσο, θα στηρίξουμε τους Βέλγους, οι οποίοι μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του Euro από την Ιταλία βελτιώνονται διαρκώς, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους δεν έχουν δεχθεί γκολ, έχουν πετύχει, αντίθετα, οκτώ και μπορούν να επιβληθούν των Ουαλών. Επιλογή, επομένως, από τη σημερινή αναμέτρηση, η νίκη του Βελγίου, σε απόδοση 1.90.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ουαλία – Βέλγιο:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ