Υπέρ του Μαρινόπουλου οι εργαζόμενοι, οι τράπεζες, το ΙΚΑ και οι προμηθευτές -Κατά τάχθηκε το Δημόσιο - iefimerida.gr

Υπέρ του Μαρινόπουλου οι εργαζόμενοι, οι τράπεζες, το ΙΚΑ και οι προμηθευτές -Κατά τάχθηκε το Δημόσιο

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισε πριν από λίγο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, μέσα σε μία κατάμεστη από εργαζόμενους δικαστική αίθουσα, η συζήτηση των τεσσάρων αιτήσεων του ομίλου Μαρινόπουλος για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές του ενόψει των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Υπέρ του ομίλου με πρόσθετες παρεμβάσεις έχουν ταχθεί το σωματείο εργαζομένων, οι τράπεζες, το ΙΚΑ, αλλά και άλλες επιχειρήσεις (προμηθευτές).

Παρέμβαση κατά του αιτήματος του ομίλου Μαρινόπουλος έγινε από το ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πλευράς των αιτούντων, εταιρεία και εργαζόμενοι έχουν συμφωνήσει να εξαιρεθούν οι εργαζόμενοι από τη χορήγηση της προσωρινής διαταγής έτσι ώστε αν σταματήσουν να πληρώνονται να μπορούν να προχωρήσουν σε κατάσχεση. Οι πλήρεις αιτήσεις για υπαγωγή στο άρθρο 99 έχουν προσδιοριστεί να εκδικαστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ