«Χρυσή» η Σκάρλετ Γιόχανσον -Περιουσία 3,3 δισ. στα 31 της χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

«Χρυσή» η Σκάρλετ Γιόχανσον -Περιουσία 3,3 δισ. στα 31 της χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της νέας γενιάς κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς αναδείχθηκε ως η πλουσιότερη γυναίκα όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω της μεγαθήρια του σινεμά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Box Office Mojo, με έσοδα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια, από 37 ταινίες, η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι το «χρυσό» κορίτσι της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Χρυσή» η Σκάρλετ Γιόχανσον -Περιουσία 3,3 δισ. στα 31 της χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Χρυσή» η Σκάρλετ Γιόχανσον -Περιουσία 3,3 δισ. στα 31 της χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, αν και η ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο της το 1994, στο «Ζητούνται Γονείς», φιγουράρει στη 10η θέση των πιο πλούσιων ηθοποιών, είναι η πρώτη γυναίκα στη λίστα, ενώ η επόμενη θηλυκή ύπαρξη βρίσκεται στη θέση 19 και είναι η Κάμερον Ντίαζ.

Στην ανδρική κατάταξη, πλουσιότερος όλων είναι ο Χάρισον Φορντ, ενώ ακολουθούν οι Σάμιουελ Τζάκσον, Μόργκαν Φρίμαν, Τομ Χανκς, Ρόμπερτ Ντάουντι Τζουνριο, Έντι Μέρφι, Τομ Κρουζ, Μάικλ Κέιν και Τζόνι Ντεπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκάρλετ Γιοχάνσον χρυσή περιουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ