«Αυτό το μικρό, τρελό πράγμα που ονομάζεται Γκόουβ» -Το Τwitter αποδομεί τον υποψήφιο των Τόρις - iefimerida.gr

«Αυτό το μικρό, τρελό πράγμα που ονομάζεται Γκόουβ» -Το Τwitter αποδομεί τον υποψήφιο των Τόρις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες ήταν μια σημαντική ημέρα για τη βρετανική πολιτική. Κάνοντας την τεράστια έκπληξη, το φαβορί για διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον, Μπόρις Τζόνσον, αποσύρθηκε από την κούρσα.

Και ταυτόχρονα, διαψεύδοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του, ο Μάικλ Γκόουβ, νυν υπουργός Δικαιοσύνης της Μεγάλης Βρετανίας, έθεσε υποψηφιότητα για το αξίωμα. Η χώρα σείεται από τις φήμες ότι ο Γκόουβ πρόδωσε τον Τζόνσον και ενώ αρχικά τον στήριζε στη φιλόδοξη προσπάθειά του να γίνει ηγέτης στους Τόρις και πρωθυπουργός στη θέση του Κάμερον, τελικά τον μαχαίρωσε πισώπλατα και τον ανάγκασε να παραιτηθεί.

Ο Γκόουβ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του και το Τwitter ανέλαβε να τον απομυθοποιήσει τελείως, χρησιμοποιώντας το όνομά του ως... τραγουδάκι. Με ενδεικτικότερο το «No Boris, no cry».

«Αυτό το μικρό, τρελό πράγμα που ονομάζεται Γκόουβ» -Το Τwitter αποδομεί τον υποψήφιο των Τόρις | iefimerida.gr 0
«Αυτό το μικρό, τρελό πράγμα που ονομάζεται Γκόουβ» -Το Τwitter αποδομεί τον υποψήφιο των Τόρις | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ