Ρενάτο Σάντσες: Ο παίκτης που αποκτήθηκε με 750 ευρώ και 25 μπάλες - iefimerida.gr

Ρενάτο Σάντσες: Ο παίκτης που αποκτήθηκε με 750 ευρώ και 25 μπάλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το next big thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Ρενάτο Σάντσες σε ηλικία μόλις 18 ετών έχει τρελάνει την ποδοσφαιρική υφήλιο με τις εμφανίσεις του, εκτοξεύοντας τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα ύψη.

Γεννημένος στη Λισαβόνα τον Αύγουστου του 1997, δεν θυμάται καν τη μαγική φουρνιά των Πορτογάλων που συνέθεταν οι Ρουί Κόστα, Λουίς Φίγκο και Βίτορ Μπαϊα. Από μικρή ηλικία όμως αγάπησε το ποδόσφαιρο και έμελλε σε αυτό να πρωταγωνιστήσει.

Η Μπενφίκα αναγκάστηκε σε ηλικία 9 ετών να δαπανήσει το ποσό των 750 ευρώ και 25 μπάλες προπόνησης στην Águias da Musgueira, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα ο Ρενάτο Σάντσες.

Η σωματοδομή του και η φυσική του δύναμη ήταν σε τέτοιο επίπεδο που του επέτρεπαν να αγωνίζεται ακόμη και με παιδιά μεγαλύτερα κατά τρία χρόνια.

Είναι ενδεικτικό πως στην Μπενφίκα άπαντες περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του, το οποίο ήρθε τελικά το Νοέμβριο του 2015. Από τότε έγινε αναντικατάστατος και μόλις 6 μήνες αργότερα η Μπάγερν αναγκάστηκε να δαπανήσει 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Εχοντας ψυχολογια νικητή, ο Σάντσες βρήκε θέση βασικού από τον Φερνάντο Σάντος και μάλιστα με το γκολ που σημείωσε έγινε ο νεότερος Πορτογάλος σκόρερ στην ιστορία του EURO σε ηλικία 18 ετών και 317 ημερών σπάζοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε βρει δίχτυα για πρώτη φορά σε ηλικία 19 χρονών και 146 ημερών.

Στη σχετική λίστα πάντως παραμένει πίσω από τον Ελβετό Φονλάντεν και τον Άγγλο Ρούνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρενατο σαντσες πορτογαλία σκόρερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ