Βόμβα Χουλιαράκη για τα ειδικά μισθολόγια: Κανένας υπουργός δεν έχει δώσει ισοδύναμα μέτρα - iefimerida.gr

Βόμβα Χουλιαράκη για τα ειδικά μισθολόγια: Κανένας υπουργός δεν έχει δώσει ισοδύναμα μέτρα

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρικυμία αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη στη Βουλή για τα ειδικά μισθολόγια.

Συγκερκιμένα ο κ.Χουλιαράκης δήλωσε πως ενώ υπουργοί είχαν δηλώσει πως θα προτείνουν ισοδύναμα ώστε να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, έως και σήμερα κανείς δεν έχει προτείνει το παραμικρό. «Μέχρι σήμερα το υπουργείο οικονομικών δεν έχει λάβει ισοδύναμα μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων».

Παράλληλα πρόσθεσε πως οι υπουργοί έχουν διάστημα τριών μηνών για να καταθέσουν τις ισοδύναμες δικές τους προτάσεις. «Οι προτάσεις αυτές πρέπει να φορούν σε μέτρα μόνιμου χαρακτήρα. Ο χρόνος είναι άφθονος και το υπουργείο περιμένει να λάβει και να αξιολογήσει τις προτάσεις μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάω αυτό δεν έχει γίνει».

Μάλιστα άδειασε και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος αν και είχε πει συγκεκριμένα ισοδύναμα τελικά στο ΥΠΟΙΚ δεν έστειλε τίποτα. «Και εγώ άκουσα τον κύριο Καμμένο να τοποθετείται με ακρίβεια με νούμερα και με κωδικούς, αλλά περιμένω όλα αυτά να σταλούν στο υπουργείο», είπε ο κ.Χουλιαράκης.

Υπενθυμίζεται πως πριν το τέλος Σεπτεμβρίου η κυβέρνηση θα νομοθετήσει για τα ειδικά μισθολόγια, τα οποία θα παγώσουν από 1 Ιανουαρίου 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ