Πατέρας εστιάτορας απέλυσε τον γιο του -Δείτε το λόγο [εικόνα] - iefimerida.gr

Πατέρας εστιάτορας απέλυσε τον γιο του -Δείτε το λόγο [εικόνα]

Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέβη κι αυτό! Πατέρας απέλυσε από το εστιατόριο All Stars Bar & Grill στο Rhode Island τον γιο του, που δούλευε ως σερβιτόρος εκεί, εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε ο νεαρός σε απόδειξη εύσωμου πελάτη.

Ο Dillon Arnold επισκέφθηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο, ωστόσο όταν του ήρθε ο λογαριασμός είδε ότι ο σερβιτόρος είχε γράψει στην απόδειξη, αντί για το όνομά του, τον χαρακτηρισμό «Fatty», δηλαδή χοντρούλης.

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός, όπως είναι φυσικό, δεν του άρεσε και έτσι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον ιδιοκτήτη Tony Ambrosio, ενώ λίγο αργότερα ανάρτησε την απόδειξη στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook.

Ο μαγαζάτορας και παράλληλα πατέρας του αγενούς σερβιτόρου απέλυσε τον γιο του και τον ανάγκασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, πράγμα που έκανε και ο ίδιος...

Η συγκεκριμένη ιστορία έγινε θέμα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC 10 και ο δημοσιογράφος που το κάλυψε ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter την απόδειξη, το θύμα του bullying και το εστιατόριο.

Πατέρας εστιάτορας απέλυσε τον γιο του -Δείτε το λόγο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

H συγγνώμη του γιου μέσω facebook

Πατέρας εστιάτορας απέλυσε τον γιο του -Δείτε το λόγο [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral ΗΠΑ απόλυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ