Η Mary Katranzou Αποκαλύπτει τα Μυστικά της Επιτυχίας της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Mary Katranzou Αποκαλύπτει τα Μυστικά της Επιτυχίας της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν παρουσίασε τη χειμωνιάτικη συλλογή της στη Mercedes-Benz China Fashion Week έγινε σάλος. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που ζει μόνιμα στο Λονδίνο έχει το δικό της τρόπο να ανεβαίνει στα ύψη και να κάνει τις πελάτισσές της να την λατρεύουν ακόμα πιο πολύ.

«Δεν φτάνει μόνο να κάνεις πολλή και καλή δουλειά, πρέπει να είναι και κάποιος εκεί να τη δει». Αυτή τη δήλωση είχε κάνει η Μαίρη Κατράντζου, όταν είχε παρουσιάσει την πρώτη της επίσημη συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2008. Τότε μάλλον δεν είχε φανταστεί πως οι δημιουργίες της θα κυκλοφορήσουν σε 30 χώρες, ότι οι διακρίσεις και τα βραβεία θα πέφτουν βροχή και πως οι διάσημοι θα επισκέπτονται συνεχώς το ατελιέ της.

Διαβάστε τα μυστικά της επιτυχία της Μαίρης Κατράτζου και δείτε γιατί την ξεχωρίζει και την εμπιστεύεται το παγκόσμιο σταρ σύστεμ -και όχι μόνο- στο Bovary.gr πατώντας ΕΔΩ.

Η Mary Katranzou Αποκαλύπτει τα Μυστικά της Επιτυχίας της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Mary Katranzou Αποκαλύπτει τα Μυστικά της Επιτυχίας της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίρη Κατράτζου μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ