WSJ: Ελάχιστες αλλαγές στο iPhone 7 και iPhone 7 Plus - iefimerida.gr

WSJ: Ελάχιστες αλλαγές στο iPhone 7 και iPhone 7 Plus

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple συνήθιζε να αλλάζει τα μοντέλα της εξωτερικά κάθε δύο χρόνια ωστόσο όσο περνούν τα χρόνια, οι αλλαγές στα μοντέλα είναι ελάχιστες. Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι θα ισχύσει και για το iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Οπως παρουσίασε σε άρθρο της η Wall Street Journal, οι αλλαγές συγκριτικά με το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus θα είναι ελάχιστες όσον αφορά το design.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως το νέο κινητό τηλέφωνο θα μοιάζει πολύ στα περσινά iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η πιο σημαντική διαφορά θα αφορά την υποδοχή των ακουστικών, η οποία θα αφαιρεθεί, επιβεβαιώνοντας πως η Apple θα λανσάρει ασύρματο σύστημα.

Πάντως όσοι επιθυμούν να δουν μεγάλες διαφορές στα iPhone θα πρέπει να περιμένουν έως τις αρχές του 2018, όπου με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, η Apple αναμένεται να φέρει ένα μοντέλο στην κυκλοφορία χωρίς το home button αλλά και ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPhone 7 iPhone 7 Plus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ