Ο Κάμερον χαλαρώνει, μετά το Brexit -Η έξοδος και οι χαμογελαστές selfies με τις σελέμπριτις [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κάμερον χαλαρώνει, μετά το Brexit -Η έξοδος και οι χαμογελαστές selfies με τις σελέμπριτις [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπό προθεσμία Βρετανός πρωθυπουργός, απέχοντα πλήρως από τη μάχη για τη διαδοχή στην ηγεσία των Τόρις χθες αποφάσισε να το ρίξει έξω.

Μπορεί στο κόμμα του να... σκοτώνονται για τον διάδοχό του, με τον Μπόρις Τζόσνον σε μια κίνηση έκπληξη να παραιτείται μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γκόουβ, ωστόσο, ο Ντέιβιντ Κάμερον, θεώρησε ότι χθες ήταν η καλύτερη στιγμή για να βγει να διασκεδάσει, μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο πριν και μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Σαμάνθα δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο κοντά στο σταθμό Βικτόρια του Λονδίνου, αφού προηγουμένως είχαν δώσει το παρόν σε εκδηλώσεις για τη μάχη του Σομ.

Μάλιστα, ο Κάμερον, σίγουρα στην πιο χαλαρή και ανέμελη, δημόσια στιγμή του, τους τελευταίους δύο μήνες, έβγαλε και τις selfie του! Σε μια από αυτές εμφανίζεται να ποζάρει μαζί με την σύζυγο του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη ξενοδοχείων και καζίνο Σολ Κέρζνερ, Χέδερ και μια ακόμη γυναίκα, την Κιμ Τζόνσον!

Ο Κάμερον χαλαρώνει, μετά το Brexit -Η έξοδος και οι χαμογελαστές selfies με τις σελέμπριτις [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ