Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook! - iefimerida.gr

Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες εβδομάδες το Facebook ανακοίνωσε ότι επιτρέπει την δημιουργία bot για το Messenger.

Με απλά λόγια, δίνει την δυνατότητα σε σελίδες στο Facebook όπως η σελίδα του forky να απαντάνε στα μηνύματα των επισκεπτών μέσω chat αυτόματα και ταυτόχρονα να κάνουν “διάλογο” με φυσικό τρόπο με εκατοντάδες ή και χιλιάδες κόσμου ταυτόχρονα.

Κατανοώντας ότι όλοι μας αφιερώνουμε αρκετό χρόνο καθημερινά στο Messenger, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες του να παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό αποκλειστικά μέσα από chat στο Messenger, χωρίς καν να χρειάζεται να επισκεφθούν το website ή να χρησιμοποιήσουν τα iOS ή android app που δημιούργησε!

Έτσι, εδώ και λίγες μέρες το Forky πρωτοπορεί καθώς έθεσε σε λειτουργία το πρώτο Messenger bot στον κόσμο, με το οποίο κάποιος μπορεί να παραγγείλει φαγητό εξ ολοκλήρου μέσα από το chat είναι έτοιμο και ήδη δέχεται παραγγελίες (το bot εξυπηρετεί μόνο υπάρχοντες πελάτες, οι νέοι πελάτες θα πρέπει να γραφτούν μέσα από το website).

Κοιτάξτε πόσο εύκολο είναι να παραγγείλει φαγητό κάποιος μέσα από το Messenger Bot του Forky:

Βήμα 1: Ανοίγω το Facebook Messenger (είτε με mobile app είτε μέσα από το web) και στέλνω μήνυμα στο forky, όπως θα έκανα chat με έναν φίλο μου ή απλά επισκέπτομαι το link m.me/forky.gr. Μιλάω φυσιολογικά, όπως θα μίλαγα και σε έναν άνθρωπο π.χ. ξεκινάω με ένα “γειά”

Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook! | iefimerida.gr 0

ή να ρωτήσω κατευθείαν “τι πιάτα έχετε σήμερα” ή “μενού;” και φυσικά το forky bot απαντάει και μου δείχνει το μενού!

Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook! | iefimerida.gr 1

Βήμα 2: Τα σκιουφικτά μακαρόνια δείχνουν ωραία και προσθέτω μία μερίδα στην παραγγελία μου. Στην περίπτωση που θέλω περισσότερες μερίδες σε μία παραγγελία, απλά πηγαίνω ξανά στο “Πρόσθεσε” και επιλέγω όσες θέλω ακόμα.

Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook! | iefimerida.gr 2

Βήμα 3: Αφού βεβαιωθώ ότι έχω βάλει τα φαγητά που χρειάζομαι για μένα και την παρέα μου επιλέγω συνέχεια, επιβεβαιώνω τα στοιχεία μου και τα στοιχεία της παραγγελίας, και με ένα ταπ, η παραγγελία μου έχει μπει και σε λίγα λεπτά θα είναι στο τραπέζι μου. Για την πρώτη φορά μόνο που θα χρησιμοποιήσεις το forky bot θα χρειαστεί να επιβεβαιώσεις το κινητό σου τηλέφωνο με ένα SMS που θα λάβεις όταν σου ζητηθεί από το bot.

Forky: Στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως μπορείς να παραγγείλεις φαγητό από το chat του Facebook! | iefimerida.gr 3

Δοκιμάστε το forky chat bot στέλνοντας ένα message στη σελίδα του Forky στο Facebook σήμερα και ενθουσιαστείτε με την εμπειρία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Forky Messenger Facebook παραγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ