Ληστεία κοσμηματοπωλείου στη Γλυφάδα -Μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα - iefimerida.gr

Ληστεία κοσμηματοπωλείου στη Γλυφάδα -Μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΕUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Πέμπτης ένας από τους πιο γνωστούς κοσμηματοπώλες της Γλυφάδας.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης, εικάζεται ότι οι ληστές εισέβαλλαν στο κατάστημα που διατηρεί ο Γιώργος Τσαγκαράκης στην οδό Μεταξά 8 γύρω στις 6.00 π.μ. και μάλιστα αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι οι διαρρήκτες δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν την ληστεία σε κατάστημα που είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν καπέλα και γνώριζαν ότι παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας. Ο ένας προχώρησε στη διάρρηξη και ο δεύτερος περίμενε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού. Την ανακάλυψη έκανε ο υπάλληλος του μαγαζιού που πήγε να ανοίξει το μαγαζί περίπου μια ώρα μετά τη ληστεία.

Το κόστος της λείας είναι σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία 80.000 ευρώ και πιο συγεκριμένα οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από το κατάστημα 35 ρολόγια αξίας 2.000 ευρώ το καθένα και δύο τσάντες αξίας 200 ευρώ η καθεμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κλοπιμαία δεν ήταν ασφαλισμένα, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν επιθυμούσε να μπουν στο κατάστημα αστυνομικοί της σήμανσης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γλυφάδα κοσμηματοπωλείο ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ