Το πιστεύει ο Σάντος - «Μπορούμε να γίνουμε Πρωταθλητές» - iefimerida.gr

Το πιστεύει ο Σάντος - «Μπορούμε να γίνουμε Πρωταθλητές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ένα και μοναδικό νοκ-άουτ παιχνίδι ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, είδε την πρόκριση να χάνεται στη διαδικασία των πέναλτι. Ως προπονητής της Πορτογαλίας όμως είδε την τύχη να του χαμογελά και πλέον ο Φερνάντο Σάντος ελπίζει σε κατάκτηση του τροπαίου.

Η Πορτογαλία αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας με γκολ του Κουαρέσμα στο 117', πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Πολωνία. Ο Σάντος δεν έκρυψε πως με δύο παιχνίδια να απομένουν, είναι λογικό να πιστεύει ότι η Πορτογαλία μπορεί να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα λάθη κυρίως στην τακτική. Το σημαντικό ωστόσο είναι η προσωπικότητα που έχει αυτή η ομάδα. Μόνο μια ομάδα με μεγάλη προσωπικότητα μπορεί να αντέξει σ΄ αυτή την πίεση» είπε αρχικά ο Σάντος και συμπλήρωσε για τον Σάντσες «Ζήτησα από τον Ρενάτο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και ευτυχώς πήγε καλά, σημειώνοντας και γκολ».

Τέλος, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Συνεχίζω να πιστεύω πως όσο είμαστε ενωμένοι θα δίνουμε τα πάντα για να φέρουμε την χαρά στους Πορτογάλους και πως μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Έχουμε ακόμα μία μάχη, μέχρι τον τελικό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φερνάντο Σάντος Euro 2016 πορτογαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ