Οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων -Ποιοι κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις - iefimerida.gr

Οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων -Ποιοι κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σήμερα 1η Ιουλίου η ρύθμιση των 100 δόσεων γίνεται αυστηρότερη για χιλιάδες φορολογούμενους με αποτέλεσμα ορισμένοι να κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός.

Συγκεκριμένα όσοι έχουν δεν εξοφλήσουν τις νέες οφειλές τους εντός 15 ημερών, τότε θα χάσουν και τη ρύθμιση για τη ρύθμιση των 100 δόσεων για παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Για να μην βγούν από την ρύθμιση των 100 δόσεων από 1ης Ιουλίου, οι υπόχρεοι θα πρέπει είτε να εξοφλούν τις νέες οφειλές εγκαίρως πριν λήξουν, είτε να τις εξοφλούν εφάπαξ εντός 15 ημερών, είτε να τις εντάξουν στη ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων

Αυτό όμως σημαίνει πως αν τεθούν εκτός ρύθμισης, η εφορία θα διεκδικήσει το ανεξόφλητο υπόλοιπο των ρυθμισμένων έως 100 δόσεις οφειλών, εφαρμόζοντας μέτρα αναγκαστικής είσπραξης όπως οι κατασχέσεις καταθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφορία 100 δόσεις ρύθμιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ