O Λοράν Μπλαν υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας - iefimerida.gr

O Λοράν Μπλαν υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα του Λοράν Μπλαν προστίθεται στην λίστα των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Ρόι Χόντγκσον στην Εθνική Αγγλίας.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της αγγλικής Ομοσπονδίας αναζητούν ξένο προπονητή και ο Μπλαν θεωρείται εξαιρετική λύση, με δεδομένο ότι έχει εργαστεί και στο παρελθόν σε εθνική ομάδα, καθώς ανέλαβε τη Γαλλία τη διετία 2010-12 διαδεχόμενος τον Ραϊμόντ Ντομενέκ. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να οδηγήσει τους «τρικολόρ» σε κάποια επιτυχία, στα θετικά του βιογραφικού του προσμετράται η καλή παρουσία του στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Γαλλίας, τρία λιγκ καπ και δύο κύπελλα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, πάντως, τονίζεται ότι ο Αρσέν Βενγκέρ εξακολουθεί να αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών εντός της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λοραν μπλαν Αγγλία προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ