Τέλος ο συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην βάση του Air Force One - iefimerida.gr

Τέλος ο συναγερμός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην βάση του Air Force One

Φωτογραφία: wikipedia.org
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εληξε ο συναγερμός στην Κοινή Βάση Άντριου στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βάσης στο Twitter.

Με ένα δεύτερο tweet οι υπεύθυνοι επισήμαναν ότι ο συναγερμός παραμένει σε ισχύ στο νοσοκομείο Malcolm Grow που βρίσκεται εντός των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας ένοπλος κυκλοφορεί ελεύθερος στη Βάση και είχε αποκλειστεί η πρόσβαση σε όλους τους χώρους. Ταυτόχρονα οι αρχές απηύθυναν έκκληση στο προσωπικό να αναζητήσει καταφύγιο σε ασφαλείς χώρους.

Η Κοινή Βάση Άντριους είναι οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, το Air Force 1. Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τη βάση σήμερα, ωστόσο, σε αυτή θα βρισκόταν για να ταξιδέψει στο Οχάιο ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

«Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Malcolm Grow. Oι πρώτες μονάδες έχουν σπεύσει στο σημείο», σημείωναν αξιωματικοί της βάσης στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για πυροβολισμούς ή θύματα.

Στον λογαριασμό της Βάσης στο Facebook, αξιωματικοί γνωστοποίησαν νωρίτερα ότι είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί μια άσκηση με το σενάριο ενός ενόπλου που άνοιγε πυρ, «εντούτοις υπήρξαν πληροφορίες ότι εκτυλίσσεται μια κατάσταση όπου πραγματικά ένας ένοπλος κυκλοφορεί ελεύθερος» στο νοσοκομείο της βάσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ