Μπέιλ: Ελπίζουμε στην κατάκτηση του EURO 2016 - iefimerida.gr

Μπέιλ: Ελπίζουμε στην κατάκτηση του EURO 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε ενόψει του αυριανού προημιτελικού των της Ουαλίας απέναντι στο Βέλγιο και έδειξε έτοιμος ακόμη και για... κούπα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε λόγω ακόμη και για πρωτιά στο EURO 2016, ενώ πιστεύει –σε συνέχεια των αγώνων στα προκριματικά- ότι η ομάδα του μπορεί να γίνει ο «κακός δαίμονας» των Βέλγων.

«Το Βέλγιο θα είναι το φαβορί, καθώς διαθέτει παίκτες κορυφαίου επιπέδου, αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε και στην κατάκτηση της διοργάνωσης, μα πρώτα πρέπει να περάσουμε το Βέλγιο. Είμαστε οι μόνοι από το «νησί» που μείναμε στο τουρνουά κι είναι ευκαιρία να λάμψουμε. Έχουμε, όμως, και πολύ καλή ομάδα. Δε βρισκόμαστε τυχαία στον προημιτελικό», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια προχώρησε και σε μία αναδρομή του πρόσφατου ιστορικού των αναμετρήσεων των δύο εθνικών συγκροτημάτων, λέγοντας: «Τα αποτελέσματα με το Βέλγιο στον όμιλο των προκριματικών (σ.σ. 0-0 στις Βρυξέλλες, 1-0 νίκη στο Κάρντιφ) μας έδωσαν όλους αυτοπεποίθηση. Μετά από αυτά είχαμε την πίστη ότι μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια όλες τις κορυφαίες ομάδες. Η νίκη στο Κάρντιφ ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Μετά από το αποτέλεσμα φτάσαμε στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης και «πατήσαμε» την κορυφή του ομίλου μας. Μπορεί να μην προκριθήκαμε ως πρώτοι, αλλά είμαστε εδώ και τους αντιμετωπίζουμε ξανά (σ.σ. τους Βέλγους)».

Κλείνοντας, για τον αγώνα της Παρασκευής, είπε: «Δεν έχουμε λόγο να μη διαθέτουμε πίστη. Θεωρώ ότι είμαστε η ομάδα που ξέρουμε καλύτερα από κάθε άλλη το Βέλγιο. Ίσως και να γίνουμε... οι κακοί τους «δαίμονες», αν και το ματς στη Λιλ θα έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση από τα προηγούμενα που δώσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέιλ Ουαλία Βέλγιο Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ