Γαλλία: Στη φυλακή ο συνεργός του Αμπντεσλάμ - iefimerida.gr

Γαλλία: Στη φυλακή ο συνεργός του Αμπντεσλάμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάμζα Ατού, ένας Βέλγος που κατηγορείται ότι βοήθησε τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ να διαφύγει μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στη Γαλλία, παραπέμφθηκε σε δίκη (κατηγορούμενος) και φυλακίστηκε.

Την ανακοίνωση σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού. Κατηγορείται για "υπόθαλψη εγκληματία σε σχέση με τρομοκρατική οργάνωση", διευκρίνισε η εισαγγελία. Μαζί με έναν άλλο άνδρα, τον Μοχάμεντ Αμρι, είχε πάει να αναζητήσει τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ --το μόνο εν ζωή μέλος των τρομοκρατών των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου-- στο Παρίσι το βράδυ των επιθέσεων και τον έφερε πίσω στις Βρυξέλλες.

Ο 22χρονος Χάμζα Ατού συνελήφθη στις 14 Νοεμβρίου στη βελγική πρωτεύουσα και σε βάρος του εκκρεμούσε από τα τέλη Απριλίου ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαλαχ αμπντεσλαμ Χάμζα Ατού φυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ