«Οχι» της UEFA σε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Ατατούρκ - iefimerida.gr

«Οχι» της UEFA σε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Ατατούρκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικριτικά σχόλια δέχεται στα social media η UEFA μετά την απόφασή της να μην επιτρέψει την τήρηση ενός λεπτού σιγής, στα παιχνίδια των προημιτελικών, στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η κίνηση της UEFA να μην... αναγνωρίσει τα 42 θύματα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Αξιωματούχοι της ομοσπονδίας μετέφεραν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και δικαιολόγησαν την απόφασή τους τονίζοντας πως η επίθεση δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οπως μάλιστα ανέφερε ο δημοσιογράφος Rob Harris του Associated Press στο twitter, η UEFA ανέφερε πως κρατά ενός λεπτού σιγή στα παιχνίδια της όταν πρόκειται για τραγωδίες, οι οποίες σχετίζονται με το ποδόσφαιρο ή με ομάδες που συμμετέχουν ή διοργανώνουν ένα τουρνουά.

Η Τουρκία αν και έλαβε κανονικά μέρος στο EURO 2016, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και μάλιστα οι αντιδράσεις αναμένεται να είναι έντονες.

«Οχι» της UEFA σε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Ατατούρκ | iefimerida.gr 0

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως με εντολή της UEFA είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Τουρκία θύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ