Ξεφτιλίζουν τον Φάρατζ -Ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του, στην Ευρωβουλή, που κρατούσε το κεφάλι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεφτιλίζουν τον Φάρατζ -Ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του, στην Ευρωβουλή, που κρατούσε το κεφάλι του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μάθημα στον Νάιτζελ Φάρατζ επιχειρεί να δώσει η Μetro, η οποία απλά τον ενημερώνει για το ποιοι ήταν όλοι αυτοί που κάθονταν δίπλα του στο Ευρωκοινοβούλιο και κρατούσαν τα κεφάλια τους όταν εκείνος τους έλεγε «σχεδόν κανένας από εσάς δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του».

Ο άνθρωπος που καθόταν πίσω του στην Ευρωβουλή και κρατούσε το κεφάλι του, καθώς άκουγε τον επικεφαλής του ξενοφοβικού και ακροδεξιού UKIP, ήταν ο Vytenis Andriukaitis, επίτροπος της ΕΕ για θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Τροφίμων, καρδιοχειρουργός στο επάγγελμα, ο οποίος μεγάλωσε στη Σιβηρία, καθώς η οικογένειά του εξορίστηκε εκεί από τον Στάλιν. Αργότερα έγινε μέλος του κινήματος για την ανεξαρτησία της Λιθουανίας και βοήθησε στη σύνταξη του Συντάγματός της, όταν τελικά αυτό συνέβη. Οπως σημειώνει η Metro, ο Vytenis Andriukaitis έχει τιμηθεί και με το βραβείο της Λεγεώνας της Τιμής.

 Ξεφτιλίζουν τον Φάρατζ -Ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του, στην Ευρωβουλή, που κρατούσε το κεφάλι του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ο επίτροπος σχολίασε μόνος του τη φωτογραφία αυτή που έκανε το γύρο των social media και έγραψε στο μπλογκ του ότι ο Φάρατζ λέει ψέματα για το μπάτζετ της ΕΕ: «Θα είδες τις γκριμάτσες μου όταν προσπαθούσα να κρύψω το πρόσωπό που ενώ μιλούσε ο Φάρατζ. Είμαι με αυτούς που ψήφισαν υπέρ της ΕΕ, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές τους και που πιστεύουν ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε μαζί, ενωμένοι στη διαφορετικότητά μας, να καταπολεμήσουμε την απληστία και την απάτη που διαπράττεται από τον υπερεθνικό καπιταλισμό. Τα τοξικά ψέματα που είπε ο κ. Φάρατζ και άλλοι, όπως ότι τα χρήματα που η Βρετανία συνεισέφερε στον προϋπολογισμό της ΕΕ θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις στην υγεία, έχουν αποκαλυφθεί».

Πέρα από την εικόνα αυτή, μετά την ομιλία Φάρατζ, viral έγινε και η παρακάτω φωτογραφία που αποδεικνύει ότι πολλοί από τους πολιτικούς που τον περιβάλλουν σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους καταλογιστεί ότι είναι ανεπάγγελτοι και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται ένας πρώην καθηγητής φιλοσοφίας, ένας πολιτικός επιστήμονας, ένας συνιδρυτής εταιρείας πληροφορικής και ένας πρώην αξιωματικός του στρατού.

 Ξεφτιλίζουν τον Φάρατζ -Ποιος είναι ο άνθρωπος δίπλα του, στην Ευρωβουλή, που κρατούσε το κεφάλι του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και με αφορμή όλα αυτά η Metro προτείνει: «Μήπως να επανεξετάσεις τη δήλωσή σου Νάιτζελ;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάιτζελ Φάρατζ UKIP ευρωκοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ